Zanger Randy Blommaert presenteert op zondag 22 oktober zijn nieuwe single met een artiestenfeest in Koetshuis de Burcht. (Foto: RosOriginal).

Randy Blommaert presenteert nieuwe single met feest in Koetshuis de Burcht

De Leidse zanger Randy Blommaert komt na de zomer met een nieuwe single. “Een verrassend nummer,” is alles wat hij er over kwijt wil. “Maar wat ik wel kan beloven is dat 22 oktober misschien wel één van de mooiste dagen van 2017 gaat worden. Ik ga die dag niet alleen mijn nieuwste single presenteren, maar ik heb een aantal superleuke collega’s uitgenodigd die ook komen optreden.

“Welke dan?” Ook nu hult Blommaert zich in een geheimzinnig stilzwijgen: “Dat blijft nog even geheim, maar m’n fans moeten de datum echt vast in hun agenda zetten, want het wordt heel bijzonder.”

De presentatie vindt plaats op zondag 22 oktober. In Koetshuis de Burcht treden Randy & Friends dan op vanaf 14.00 uur. Het feestje rond de singlepresentatie duurt tot 20.00 uur. De kaartverkoop gaat binnenkort van start.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×