(Foto's: Reanne van Kleef).

Laatste editie Picknick Festival 2017 gaat deze zondag wel door

De laatste editie van Picknick Festival 2017 gaat zondag gewoon door. Vier zondagen in juli werd er een cultureel programma in het Van der Werfpark georganiseerd, waarbij bezoekers zelf hun picknickkleedje en -mandje nemen mochten nemen. De laatste editie stond eigenlijk vorige week op het programma, maar werd door de slechte weersverwachtingen een week verplaatst. Hoewel het ook nu geen stralende zomerdag lijkt te worden, is het weer goed genoeg om er een leuke middag in het park van te maken.

Bjorn de Jong blikt met Chris de Waard vooruit op de laatste editie van het Picknick Festival in 2017 die aanstaande zondag wordt gehouden.

Zondag zijn er onder andere optredens van The DubbeezThe Gumbo Kings, diverse kinderactiviteiten, foodtrucks, en een Picknickmarkt. Het volledige programma is te vinden op de website van Picknick Festival.

De toegangsprijs is 5,00 euro. Daarvoor krijgen bezoekers ook een drankje naar keuze. Kinderen mogen gratis naar binnen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×