(Foto's: AS Media).

Gewonde bij botsende auto's op Plesmanlaan

Vrijdagmiddag zijn twee personenauto’s op elkaar gebotst bij de verkeerslichten die bij de kruising van de Plesmanlaan en de Vondellaan staan. De auto die van de Vondellaan kwam, wilde linksaf slaan richting de Plesmanlaan toen het mis ging.


Bij het ongeval raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en uiteindelijk met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

In verband met de afwikkeling van het ongeval was de Vondellaan richting de Plesmanlaan enige tijd afgesloten voor het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×