(Foto's: Politie Leiden).

Vier gewonden bij ongeval op A4

Zondagmiddag is op de A4 bij Leiden een personenauto over de kop geslagen. De bestuurder schrok na een inhaalactie van een pechgeval en verloor de macht over het stuur. Hierbij sloeg de auto ook over de kop. Alle vier de inzittenden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Tijdens het afhandelen van het ongeval zagen de meerdere bestuurders voorbij rijden die met een mobiele telefoon het ongeluk aan het filmen waren. Een aantal van hen werd staande gehouden. Ze kregen een boete van 230 euro.

“We geven toe: we hebben écht interessant werk. Als u filmpjes over ons werk wilt zien, kijk dan eens op het YouTube-kanaal van de Politie Leiden. Dan hoeft u niet zelf te filmen en riskeert u in ieder geval geen boete,” zo meldt de politie.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×