Rens Butter, Marijn Ververs, Leratho Biekman en Okke Hoonhout luisteren aandachtig naar wat Vervaeck hen te vertellen heeft. (Foto: ZZ Leiden Basketball).

Coach Vervaeck van ZZ Leiden Basketball onderwijst Leidse jeugd

Sinds afgelopen maandag is coach Paul Vervaeck van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball bezig om de jongere garde van het eerste team te onderwijzen in de edele kunsten van de basketbalsport. De Belgische oefenmeester is deze week vanuit zijn vaderland overgekomen om training te geven aan de jongere spelers van het eerste team.

Rens Butter, Marijn Ververs, Leratho Biekman en Okke Hoonhout luisteren aandachtig naar wat Vervaeck hen te vertellen heeft. Door twee weken eerder met de training te beginnen, hopen de jongelingen snel aansluiting te vinden met de ervaren krachten die op 4 september voor het eerst weer te bewonderen zijn in de Vijf Meihal.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×