Open Workshopdag bij Kunstcentrum Haagweg 4

Kunstcentrum Haagweg4 zet op 2 september de deuren wijd open voor een Open Workshopdag. De kunstenaars, vormgevers en creatieven laten zien welke cursussen er in bij Haagweg4 gegeven worden. Er zijn demonstraties, mini-workshops, presentaties en cursisten aan het werk. De docenten geven elk op eigen wijze invulling aan de Open Dag.

Een greep uit het aanbod: tekenen, schilderen, portretboetseren, edelsmeden, glas fusen en glas casten, keramiek, idee-ontwikkeling, werken op locatie, vrolijker schrijven met kinderen, beeldhouwen, acteer- en zangles, spraak-, presentatie- en podiumcoaching, improvisatielessen en jeugdopera, fotografie en fotograferen en/of vloggen met je mobiel.

De workshops worden doorlopend gegeven tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Voor een enkele workshop is het nodig om in te schrijven. Wie het programma alvast wil inzien, kan een exemplaar afhalen bij Galerie Café Leidse Lente. Een overzicht van reguliere workshops bij Haagweg4 staat hier.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×