Auto bijna te water tijdens ophalen marktkraam

74

Een auto is zaterdag met het ophalen van marktkramen op de Vismarkt bijna in het water beland. Daarbij reed de auto ook in op een boot waar kinderen van voetbalclub DoCoS in zaten die een teamuitje hadden. Twee meisjes konden nog net op tijd wegspringen en er raakte niemand gewond. Een berger moest er aan te pas komen om de auto weer terug te zetten.

 

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

74 reacties

  • Volledig mee eens! Die 2 gasten zijn niet goed allebei. Die oudste, die grijze, keek eens niet uit met die latten sjouwen van de marktkramen en draaide zo met die latten over straat dat die me op m’n hoofd raakte. Ik kwaad en zei dat die uit moest kijken. Gaf die mij de schuld dat dit gebeurde. Idioot!

 1. Die rijdt als een bezetene door de stad die gozer spoort niet helemaal.
  Gelukkig dat er geen gewonden zijngevallen.

 2. De foto’s laten niet zien dat Verschoor bijna in een boot met jeugdvoetballers van Docos terecht kwam. De kids hadden een teamuitje. De schrik was enorm toen die auto kwam aanstuiteren en over de rand vloog. Twee meisjes konden nog net opzij springen. De schrik zat er goed in, een gezellige middag verpest.

   • Ik zat in de boot samen met het meiden team mo15 van docos en 2 collega’s en nog een broertje van een van de speelsters. We hadden ons eerste team uitje. Alles verliep heel erg gezellig. We meerde aan bij de markt waar de meiden naar de Mac donolds gingen om een milkshake te halen. Toen de meiden weer in de boot zaten. Gebeurde iets onwerkelijks iets wat je normaal in films ziet. In eerste instantie dacht ik nog dat het een Engelsman Was die niet kon inparkeren. Van uit de boot zag ik al snel dat er niemand inzat. Deze grote auto stuiterde over de over de stoeprand en stuiterde verder over het hekje van de waterkant. Iedereen Was inchock op de boot twee van de meiden zaten waar het wiel tot stilstand kwam. Oh wat hebben wij een mazzel gehad. Het Was een ramp geweest. Natuurlijk zijn We blij dat alles goed Is afgelopen. Maar alle meiden en ik zelf ook zien steeds het beeld van die auto die op ons af kwam.
    Fouten zijn menselijk.
    Maar ins uitje Was hierdoor toch echt verpest. En ook de verrandwoordelijkheid die wij dragen als vrijwilligers. Wij moesten de ouders op de hoogte brengen van een vreemd ongeval. Waar gelukkig en wonderbaarlijk niemand gewond zijn geraakt.
    Jutta

 3. Dat is een wagen van Verschoor die de marktkramen opzet. Rijd inderdaad als een bezetene door de staat met die immense aanhanger er achter. Ik rijd eens achter twee fietsers die naast elkaar reden op de Breestraat en Verschoor komt met die aanhanger om een bus heen zeilen met die aanhanger. Er was feitelijk geen ruimte voor Verschoor, maar gewoon door drukken met die combinatie. Hij moet wachten achter die bus bij de halte, maar drukt gewoon door. Zou fijn zijn als de politie hem eens in de gaten zou houden,

  • Het is mis gegaan toen zijn vrouw, moeder van twee, drie kinderen er met een veel veel jongere knul vandoor ging. Toen ging hij nog raarder doen.

  • Goeie vraag Jantje.
   Waarom worden sommige gewelddadige halve criminelen toch gedoogd door de heren van de politie ?

 4. Cindy Van Dam

  Hij had door moeten rijden ze rijden allebei als een mongool met die aanhanger iedereen moet optijd wegduiken en dan nog niet gesproken over de boshuiserkade waar ze 30 mogen rijden maar het 3 dubbele rijden. Geen problemen mee dotje harder gas had best gemogen, kan die zien wat dat debiele rijden met je doet

 5. Die vrouw van grijze V., moeder van twee, drie kindertjes ging er vandoor met een jongetje van 20 of zo.
  Dat moet toch aan je vreten als onbesuisd agressief groot kind. Het is bekend dat grijze V. bij de opbouw van de markt mensen heeft bedreigd, die hij onterecht beschuldigde van marktdiefstal (de groenten etc. worden vaak al vroeg aangeleverd). Kennelijk om zich door zijn scheiding af te reageren op zondebokken.

Je bent nu offline