Getuigen gezocht van poging doodslag op A4

Een 21-jarige vrouw uit Amsterdam heeft aan het politiebureau in Leiden aangifte gedaan van vernieling van haar auto en poging tot doodslag. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer stond zondag 3 september rond 06.15 uur bij het tankstation langs de A4 ter hoogte van Leiderdorp toen er een woordenwisseling ontstond met een automobilist. Deze man vernielde bij het tankstation haar auto. Het slachtoffer reed vervolgens de A4 op in de richting van Amsterdam.

Achtervolging
De verdachte achtervolgde haar in een een grijze Volkswagen Polo en probeerde haar verschillende keren van de weg te rijden. Agenten hielden de bestuurder zondagochtend om 07.45 uur in Amsterdam aan. Het ging om een 26-jarige Amsterdammer.

De politie is op zoek naar mensen die gezien hebben dat de man probeerde om de vrouw met zijn grijze Volkswagen Polo van de weg te duwen. Het slachtoffer reed in een grijze Renault Kangoo.

Wie getuige is geweest van de poging tot doodslag op de A4 of de vernieling bij het tankstation wordt verzocht te bellen met 0900-8844 of anoniem naar Meld Misdaaad Anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×