(foto: uitgeverij Boekscout/Fred Sexton).

Nieuwe thriller Argeloos

Voorschotenaar Fred Sexton brengt nieuwe thriller uit. Afgelopen vrijdag was het zover thriller auteur Fred Sexton publiceerde zijn nieuwste boek Argeloos. Sexton zegt dat zijn boek ‘Argeloos’ is ontstaan op de scheidslijn van belangeloze liefde en misbruik van goedheid van de maatschappij en de mens.

Hoofdpersoon Diederik is op het eerste oog een vriendelijke man. Naast de zorg voor zijn moeder, is hij op zoek naar liefde. Door een toevallige samenloop van omstandigheden ziet zijn buurvrouw Adrianne hem plotseling met andere ogen. Maar Diederik blijft ongrijpbaar voor haar. Is het Adrianne’s eigen onzekerheid of argeloosheid? Diederik laat weinig doorschemeren over zijn leven. Dat geeft spanningen, maar zodra de waarheid boven tafel komt, raakt Adrianne overrompeld…

Auteur Fred Sexton (1957) heeft zijn hele leven al grote interesse in het actuele nieuws. Hij wordt gegrepen door onderwerpen die ingegeven zijn door menselijke emoties en sociale misstanden. Die interesse heeft ook een rol gespeeld in zijn werkend bestaan als Human Resources Manager.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×