Leidse scheidsrechtersvereniging levert nieuwe arbiter aan betaald voetbal

Stefan de Groot (24) maakt vrijdag als assistent-scheidsrechter zijn debuut in de Jupiler League. Hij staat om 20.00 uur als grensrechter langs de lijn bij de wedstrijd Jong AZ –  FC Emmen. De Groot is lid van de Leidse afdeling van de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS).

Het bestuur van COVS Leiden laat weten erg trots te zijn op De Groot. Daarnaast is het voor het eerst dat vier leden van de vereniging tegelijk actief zijn in het betaald voetbal. Ook Allard Lindhout (scheidsrechter bij FC Groningen – Willem II), Joey Waleveld (assistent scheidsrechter bij Almere City FC – SC Cambuur) en Bas Annegarn (vierde official bij FC Volendam – NEC)) komen dit weekend in actie.

Leiden Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×