Politie zoekt gewapende dader na overval op Snackbar Stevenshof

8

In winkelcentrum de Stevensbloem heeft vrijdagavond rond 20.10 uur een gewapende overval plaatsgevonden. Het betrof Snackbar Stevenshof. De dader is er vandoor gegaan op een fiets. De politie zoekt één blanke, zeer slanke man van ongeveer 1.60 meter lang. Hij droeg zwarte kleding en had een capuchon op met daaronder een pet. De man heeft een mes bij zich. De politie is een zoekactie gestart naar de man. Het is onbekend of de dader iets heeft buitgemaakt.

De politie vraagt mensen met informatie 112 te bellen.

Delen

8 reacties

  1. Jack Stikvoort op

    Er komt daar geen Hond!! altijd leeg en in de avond lichten gedeeltelijk uit. Ik verbaas mij erover dat deze snackbar zijn verplichtingen nog kan nakomen ! Dus wat moet je daar nou in vredesnaam halen!!

Je bent nu offline