Per 1 januari 2018 start Marlies Krul-Seen als directeur bij de Omgevingsdienst West-Holland. (Foto: PR).

Marlies Krul-Seen nieuwe directeur Omgevingsdienst West holland

Per 1 januari 2018 start Marlies Krul-Seen als directeur bij de Omgevingsdienst West-Holland. Zij volgt directeur Nienke Mier op die de functie de afgelopen periode ad interim vervulde.

Krul is bij verschillende (overheids)organisaties in diverse managementfuncties werkzaam geweest. Momenteel werkt zij als partner bij Twynstra Gudde waar ze diverse managementopdrachten combineert met adviesopdrachten. De laatste jaren lag het accent op verschillende samenwerkingsorganisaties bij de lokale overheid, met name bij Omgevingsdiensten.

De voorzitter van de ODWH, Yvonne Peters-Adrian, is verheugd over de benoeming van Marlies Krul: ““Wij zijn blij met de komst van Marlies. Ik ben ervan overtuigd dat wij een directeur hebben gevonden die beschikt over de kwaliteiten om de Omgevingsdienst West-Holland toekomstbestendig te maken. De dienst staat voor veel uitdagingen, zoals de omgevingswet, toetreding van de gemeente Noordwijkerhout en bouwtaken. Marlies zal dit met haar ervaring in goede banen leiden”.

Krul ziet er naar uit om aan de slag te gaan bij de Omgevingsdienst West-Holland: “Er liggen een paar flinke uitdagingen, om de ingezette reorganisatie af te ronden en de dienst voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen, zoals de omgevingswet. Het is mijn ambitie dat de Omgevingsdienst West-Holland een professionele dienstverlenende samenwerkingspartner is, waarmee en waarvoor het plezierig werken is. Daar zet ik mij graag voor in”.

 

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×