(Foto's: AS Media).

Bejaarden door defecte lift uren vast in portiek van flat Opaalstraat

Vrijdagavond hebben twee hulpbehoevende ouderen urenlang in de galerij van hun flat aan de Opaalstraat gestaan omdat de lift in storing stond. De twee ouderen, waaronder een vrouw van 99 jaar in een scootmobiel, waren gestrand door de defecte lift. De brandweer en politie werden pas omstreeks 19.45 uur ingeseind en gingen een kijkje nemen om te zien wat ze konden doen.

De brandweer heeft geprobeerd om de lift weer werkend te krijgen, maar dat is niet gelukt. Omdat een liftmonteur nog eens ongeveer twee uur op zich zou laten wachten, werd besloten om de invalide vrouw en de man met wat mankracht naar boven te brengen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×