(Foto's: AS Media).

Fietser in Leiden gewond na mogelijke mishandeling

Een fietser is woensdagavond gewond geraakt bij een incident op de kruising van de Willem van der Madeweg met de Hoge Rijndijk in Leiden. Er is volgens getuigen van het incident mogelijk sprake geweest van een mishandeling.

Het incident vond rond 22.40 uur plaats bij de verkeerslichten. Getuigen stopten en boden voor zover mogelijk eerste hulp aan het slachtoffer. De man is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel nagekeken en uiteindelijk ter controle vervoerd naar het ziekenhuis.

De mogelijke verdachte, een Nederlandse blanke man, zou na het incident zijn gevlucht in de richting van Zoeterwoude. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet helemaal duidelijk, het slachtoffer kon aan de politie niet veel verklaren over wat er was gebeurd.

112 Sleutelstad Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×