(Foto: Politie).

Onwel wording in Oegstgeest leidt tot drugsvondst en wapen

Afgelopen nacht kwam bij de politie een melding binnen dat in Oegstgeest iemand onwel was geworden. Toen agenten bij de man aankwamen, was deze inmiddels weer bij bewustzijn gekomen. Hij was duidelijk onder invloed.

De man overhandigde de agenten meteen een flesje GHB. Toen de politie de man wilde fouilleren om te kijken of hij nog meer drugs bij zich had, werd hij agressief. Daarop werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar bleek dat de man nog meer illegale zaken bij zich droeg. Onder meer een pistool, waarschijnlijk een nepvuurwapen, een zakje met een wit poeder en een stanleymes.

De man is ingesloten, alle aangetroffen voorwerpen worden nader onderzocht.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×