Agent breekt been bij mishandeling tijdens jaarwisseling

Op de Lange Mare in Leiden heeft een agent tijdens de jaarwisseling zijn kuitbeen gebroken. De diender is naar het ziekenhuis overgebracht waar hij direct is geopereerd. De agent brak zijn been toen hij ongelukkig ten val kwam. dat gebeurde omdat hij onverwachts van achteren werd besprongen.

De agent reageerde met een collega op een melding over een vechtpartij op de Lange Mare tussen ten minste vier personen. Een 15-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn, een 20-jarige Katwijker en twee jongens, 17 en 18 jaar, uit Engeland. Alle vier zijn direct aangehouden en zitten nog vast.

De politie is op zoek naar getuigen van de vechtpartij en de mishandeling van de agent.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×