Laurine van Riessen pakt twee keer goud op NK baanwielrennen

0

De Leidse baanwielrenster Laurine van Riessen heeft 2017 afgesloten met twee gouden NK medailles. Zowel op de 200 meter sprint als op de Keirin eindigde ze op de eerste plaats. Het NK baanwielrennen vond van 27 tot en met 30 december plaats in Alkmaar.

In februari komt Van Riessen in actie op het WK in Apeldoorn. Ter voorbereiding op dat toernooi rijdt ze nog de Zesdaagse van Rotterdam en een World Cup in Minsk. Daarna vertrekt de ploeg naar Portugal voor een trainingskamp.

Kijk voor een uitgebreid verslag over de prestaties van Van Riessen op het NK baanwielrennen op topsportleiden.nl.

 

Delen
LeidenWalk

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.