Laurine van Riessen tijdens het EK banwielrennen in Berlijn. (Beeld: Renate Franz).

Laurine van Riessen pakt twee keer goud op NK baanwielrennen

De Leidse baanwielrenster Laurine van Riessen heeft 2017 afgesloten met twee gouden NK medailles. Zowel op de 200 meter sprint als op de Keirin eindigde ze op de eerste plaats. Het NK baanwielrennen vond van 27 tot en met 30 december plaats in Alkmaar.

In februari komt Van Riessen in actie op het WK in Apeldoorn. Ter voorbereiding op dat toernooi rijdt ze nog de Zesdaagse van Rotterdam en een World Cup in Minsk. Daarna vertrekt de ploeg naar Portugal voor een trainingskamp.

Kijk voor een uitgebreid verslag over de prestaties van Van Riessen op het NK baanwielrennen op topsportleiden.nl.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×