PvdA Leiden benoemt voorwaarden voor collegedeelname

2

Alleen een goede verkiezingsuitslag is voor de PvdA Leiden niet voldoende om opnieuw zitting te nemen in een nieuw te vormen college van burgemeester en wethouders na 21 maart. “Dan moet er echt wel aan een aantal randvoorwaarden worden voldaan,” zo hield lijsttrekker Marleen Damen haar achterban zaterdagmiddag voor tijdens de nieuwjaarsreceptie van haar partij.

Zo mag de OZB niet verder dalen om sociaal beleid te kunnen betalen en moeten er afspraken komen over een autoluwe binnenstad. Als derde punt wil de PvdA Leiden dat Duurzaamheid voor iedereen bereikbaar wordt.

Lijsttrekker Marleen Damen sprak de achterban van de partij toe tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Bar Lokaal.

 

Chris de Waard in gesprek met lijsttrekker Marleen Damen van de PvdA Leiden over de voorwaarden die de partij stelt aan collegedeelname na de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Delen
LeidenWalk

2 reacties

  • Een Leids burger op

   Of de verkiezingsuitslag voor de Leidse PvdA straks zó beroerd zal zijn dat ze niet eens voor collegedeelname worden uitgenodigd moeten we nog even afwachten, Jantje. Daar ben ik helaas nog niet zo zeker van.
   .
   En wat dat voorwaarden stellen van de PvdA aan collegedeelname betreft:
   Die “voorwaarden” zouden best wel weer eens als sneeuw voor de zon kunnen verdwijnen hoor als ’t puntje bij ’t paaltje komt. Zeg nou zelf: er IS toch geen politieke partij die zó “goed” IS in het verkwanselen van haar eigen idealen als de PvdA die allang geen Partij voor de Arbeider meer is, maar nog slechts een Pamperaar van de Allochtoon.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.