(Foto's: Chris de Waard).

PvdA Leiden benoemt voorwaarden voor collegedeelname

Alleen een goede verkiezingsuitslag is voor de PvdA Leiden niet voldoende om opnieuw zitting te nemen in een nieuw te vormen college van burgemeester en wethouders na 21 maart. “Dan moet er echt wel aan een aantal randvoorwaarden worden voldaan,” zo hield lijsttrekker Marleen Damen haar achterban zaterdagmiddag voor tijdens de nieuwjaarsreceptie van haar partij.

Zo mag de OZB niet verder dalen om sociaal beleid te kunnen betalen en moeten er afspraken komen over een autoluwe binnenstad. Als derde punt wil de PvdA Leiden dat Duurzaamheid voor iedereen bereikbaar wordt.

Lijsttrekker Marleen Damen sprak de achterban van de partij toe tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Bar Lokaal.

 

Chris de Waard in gesprek met lijsttrekker Marleen Damen van de PvdA Leiden over de voorwaarden die de partij stelt aan collegedeelname na de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×