Politie zoekt getuigen mishandeling Hooigracht Leiden

1

In de nacht van zondag op maandag is een 23-jarige man op straat mishandeld. Dat gebeurde rond 5.10 uur voor de deur bij Belgisch Biercafé Olivier dat toen net ging sluiten. De politie in Leiden is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling. Wie meer weet kan bellen met 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2018000720.

Delen
LeidenWalk

1 reactie

  1. Wat erg. Ik weet de verdere toedracht niet maar moet zeggen dat het publiek dat dit café bezoekt mij al een tijd verbaast. Soms zijn er enorme rijen voor de deur en lopen opgeschoten (aangeschoten?) jongeren die waarschijnlijk niet uit de buurt of uit Leiden komen door de straat, andere dagen is het er rustig. Laat men beter toezicht houden en dan bedoel ik dat men zelf aan de deur iemand moet hebben staan. De politie kan niet alles doen. Ik vind dat de verantwoordelijkheid van zo’n horeca-ondernemer, hij verdient er ook geld mee.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.