Leidse schakers hebben landstitel in zicht

LSG IntelliMagic heeft zaterdag een grote stap naar de landstitel gezet. De Leidse schakers wonnen in het denksportcentrum met 6,5-3,5 van nummer 2 En Passant. Met nog twee wedstrijden te gaan en drie punten voorsprong op de nieuwe achtervolger Kennemer Combinatie, is de eerste landstitel voor LSG in de Meesterklasse in zicht.

Op 7 april speelt LSG tegen nummer 9 MuConsult Apeldoorn. Als de Leidenaren die wedstrijd winnen, verzekeren ze zich van de landstitel. Zo niet, dan hebben ze nog een herkansing tijdens de laatste speelronde op 21 april tegen concurrent Kennemer Combinatie.

Delen
Rrrollend Leiden 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline