Een deel van het team van LSG IntelliMagic tijdens opnames voor de Leidse Sportprijzen. LSG werd uitgeroepen tot Sportploeg van het jaar in Leiden. (Archieffoto: Reanne van Kleef).

Leidse schakers hebben landstitel in zicht

LSG IntelliMagic heeft zaterdag een grote stap naar de landstitel gezet. De Leidse schakers wonnen in het denksportcentrum met 6,5-3,5 van nummer 2 En Passant. Met nog twee wedstrijden te gaan en drie punten voorsprong op de nieuwe achtervolger Kennemer Combinatie, is de eerste landstitel voor LSG in de Meesterklasse in zicht.

Op 7 april speelt LSG tegen nummer 9 MuConsult Apeldoorn. Als de Leidenaren die wedstrijd winnen, verzekeren ze zich van de landstitel. Zo niet, dan hebben ze nog een herkansing tijdens de laatste speelronde op 21 april tegen concurrent Kennemer Combinatie.

Leiden Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×