(Foto: PR).

Lentebierwandeling langs zes authentieke Leidse cafés

Bierliefhebbers kunnen weer deelnemen aan de Lentebierwandeling. Op zondag 22 april vindt de zesde editie plaats van het succesvolle evenement. Deelnemers bezoeken met het originele proefglas in de hand zes authentieke Leidse cafés en proeven zes lentebieren met een bijpassend hapje. Wie de wandeling volbrengt krijgt na afloop ook nog een oorkonde.

De Lentebierwandeling is een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander Lentebier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben. De wandeling start vanaf 14.00 uur. Deelname aan de Lentebierwandeling kost 29,50 euro. Deelnemers ontvangt een uniek Bierwandelingglas, routebeschrijving, stempelkaart en zes bierbonnen.

Op de dag zelf is er geen verkoop in de cafés. Een beperkt aantal kaarten is dan te koop van 13.30 tot 14.30 uur in de museumtuin van Volkenkunde bij de stand van Bierwandeling.nl. De kaarten kosten op de dag zelf 32,50 euro, zolang de voorraad strekt.

Inschrijven en meer informatie op www.bierwandeling.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×