Burgemeester Laila Driessen-Jansen opent samen met de eigenaressen trampolinepark TRIXS in Leiderdorp. (Foto: Roos Swaap).

Nieuw trampolinepark officieel geopend in Leiderdorp

Afgelopen zaterdag heeft TRIXS trampolinepark officieel de deuren van haar vestiging in Leiderdorp geopend. TRIXS ontstond ruim 3,5 jaar geleden in Leidschendam en nu is er dus een tweede trampolinepark in Leiderdorp. Burgemeester Laila Driessen-Jansen verrichtte de opening.

Demonstratie door leerlingen van het Da Vince College op de trampolines. (Foto: Roos Swaap).

Na het officiƫle gedeelte, volgde een demonstratie van de turngroep van het Da Vinci College uit Leiden. Ze lieten hun kunsten op de trampolines zien en verzorgden verspreid over de dag optredens voor de genodigden en bezoekers. De TRIXS-masters gaven, na het optreden van het Da Vinci college, ook een show op de nieuwste attracties van het trampolinepark.

Gerry van Bakel in gesprek met Timo Vogels van TRIXS in Sport071.

Het nieuwe trampolinepark ligt op het bedrijventerrein de Baanderij in Leiderdorp. Naast veel gewone trampolines zijn er ook, als eerste in Nederland, Hexia trampolines. Dit zijn zeshoekige, aan elkaar geschakelde trampolines. De meer gevorderde jumpers zullen bij TRIXS ruim voldoende nieuwe uitdagingen vinden. Voor de kleintjes en hun ouders is een aparte, veilige en rustige plek gecreƫerd. Verder is er een Ninja-court, dodgeball gedeelte, baskets, volleybal op de trampolines, schuimblokkenbak met battle-beams, schuimblokkenbak met trampolines ervoor en twee high performancetrampolines. In de Mini- TRIXS zijn mini trampolines, een ballenbakje en andere speelattributen speciaal voor de allerkleinsten.

Vandaag beginnen bij TRIXS de jump- en fitnesslessen. Meer informatie over TRIXS trampolinepark, reserveringen, feestjes en lessen staat op www.trixs.nl.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×