Vorig jaar trok Schemerstad zo'n 1500 bezoekers (Foto: Emile van Aelst).

Theaterfestival Schemerstad komt met negende editie

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 mei vindt de negende editie plaats van het theaterfestival Schemerstad. Bij dit bijzondere evenement vaart publiek tijdens de schemering in boten door de grachten van Leiden. Tijdens het varen geniet het publiek van theatervoorstellingen op de wal.

Het festival is sinds haar oprichting in 2010 flink gegroeid. Wat begon als een evenement op één avond, is uitgegroeid tot een spraakmakend theaterfestival op drie avonden. Het afgelopen jaar telde het festival zelfs rond de 1500 bezoekers. Zij werden onder andere getrakteerd op spectaculaire projecties, duizelingwekkende acrobatiek en vlijmscherp cabaret. Dit jaar nemen de makers de bezoekers mee op een exotische reis. Het belooft een reis te worden met uitbundige goden, dansende hemellichamen en muzikale ontmoetingen tussen culturen. Daarnaast zal er onder andere ook maskerspel, muziektheater, dans en fysiek theater te zien zijn.

Het publiek kan zowel meevaren in rondvaartboten als in een eigen boot. Meer informatie over het festival, en het bestellen van kaarten, is te vinden op https://www.schemerstad.nl/

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×