(Foto's: Emile van Aelst)

Doeza- en Herenstraat braderie blijft een van de favoriete Leidse uitjes op Bevrijdingsdag

De braderie en kindervrijmarkt in de Doeza- en Herenstraat is al jaren een topper op 5 mei. Schuifelend tussen de kramen komen je half Leiden tegen. De verscheidenheid in kramen is groot, een streekproductenmarkt aan de kop van de Doezastraat, kramen van winkeliers, standwerkers en in de Herenstraat een kindervrijmarkt. Even leek het erop dat het strand het zou winnen van de braderie, maar na 13:00 uur was er zo nu en dan bijna geen doorkomen meer aan en kon de winkeliersvereniging constateren dat ook dit jaar de braderie weer een groot succes was.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×