(Foto: Marja van Tilburg)

ZZ Leiden bestuurslid Michael Breel vol vertrouwen naar tweede wedstrijd play-offs

Op Hemelvaartsdag zal de Vijf Meihal weer worden omgedoopt tot Vijf Helhal voor de spelers van Landstede Zwolle. Bestuurslid Michael Breel weet dat het team er alles aan zal doen om de eerst thuiswedstrijd te winnen en het behaalde voordeel met de winstt in Zwolle te verzilveren. Breel denkt niet dat ZZ Leiden dit jaar het patroon van vorig jaar gaat herhalen. “Als we in de flow komen, kunnen we van elk team winnen.”

Terugkijkend op de twee gemiste punten van Leiden door de arbitrage zegt Michael Breel dat hij niet begrijpt hoe dit heeft kunnen gebeuren in het professionele basketbal. “Maar we hebben de winst gepakt, dus voor ons is er niets meer te halen.”

Het bestuur zorgt voor de randvoorwaarden, het team en de coach moeten de rest doen. “Maar na afloop van een wedstrijd ben ik ook doodop,” zegt Michael Breel.

Gerry van Bakel in gesprek met Michael Breel, bestuurslid van ZZ Leiden tijdens Nieuws071.

Om 19.30 uur treedt ZZ Leiden aan in de Vijf Meihal tegen Landstede Zwolle voor de tweede wedstrijd in de best-of-sevenreeks. Kaartjes zijn te koop via www.ZZleiden.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×