In de rij voor de glutenvrije markt. (Foto: Everdien Horlings-van der Leek)

Lange rij voor grootste glutenvrije markt van Nederland

De grootste glutenvrije markt van Nederland, die zaterdag in en rond een leeg staand pand aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude werd georganiseerd, was erg populair. Met name in de ochtend stond een lange rij bezoekers te wachten om naar binnen te mogen in de overdekte markt.

Eenmaal binnen werden de bezoekers getrakteerd op meer dan 50 kramen met een gevarieerd aanbod aan glutenvrije (en soms ook lactosevrije of veganistische) producten. Denk aan: brood, snoep, gezonde snacks, havermout, koek, bier en nog veel meer. De meeste producten konden gratis worden geproefd.
Buiten verkochten vijf foodtrucks glutenvrij eten.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×