(Foto's: Marja van Tilburg).

Leidse Avondvierdaagse van start met recordaantal deelnemers

De SportCity Avondvierdaagse Leiden is gisteravond van start gegaan met een recordaantal van 1111 deelnemers. Nog nooit eerder werd de grens van 1000 wandelaars overschreden. Tot en met vrijdag zullen de deelnemers nog dagelijks 10 of 5 kilometer door en rondom Leiden lopen. Inschrijven is inmiddels niet meer mogelijk, aanmoedigen wel.

Jeroen Weijermars, met Stichting Sport in Beeld organisator van de SportCity Avondvierdaagse, is verheugd met de grote opkomst. “Walking on sunshine! We hebben meer deelnemers, meer vrijwilligers en meer zon dan ooit. De SportCity Avondvierdaagse blijft groeien.”

De start van de Leidse Avondvierdaagse bij korfbalvereniging Sporting Trigon. (Video: Chris de Waard).

De eerste drie binnenkomers. (Foto: Peter Ouwerkerk).

Reanne van Kleef sprak een paar uur voor de start met organisator Jeroen Weijermars tover de stand van zaken.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×