Afscheidsfestival op het schoolplein van de Westwoud. (Foto: Robbert Beurse).

Swingend afscheid Westwoudschool Zoeterwoude

Met een muziekfestijn op het schoolplein is zaterdagavond swingend afscheid genomen van de Westwoud. Leerlingen, ouders, oud-leerlingen en omwonenden van de R.K. basisschool in de Veldzichtstraat in Zoeterwoude-Dorp waren uitgenodigd om nog een keer op locatie herinneringen op te halen en samen afscheid te nemen.

Samen met De Corbulo en De Klaverweide vormt de Westwoud na de zomervakantie de brede school De Buitenplaats.

Het gebouw van de Westwoud zal worden gesloopt om plaats te maken voor ongeveer tien woningen.

DJ Alfons Belt uit Stompwijk, bekend van menig schuurfeest in de regio, verzorgde samen met de band Groen en Hard uit de Zoeterwoudse Weipoort een mini festival op het Jopie Baarsplein, het schoolplein dat genoemd is naar de oud-directrice van de school.

Verkoop
Op dinsdag 10 juli gaan alle schoolspullen in de verkoop. Van 17.00 tot 19.00 uur is er rommelmarkt: oude schoolmaterialen waaronder: meubels, inventaris, spellen en oude kaarten worden te koop aangeboden.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×