Andreas de Graaf is nu ook de vaste gemeentesecretaris van de gemeente Voorschoten. Hij vervulde die functie al als waarnemer. (Foto: Chris de Waard).

Andreas de Graaf benoemd tot gemeentesecretaris gemeente Voorschoten

Per 1 juli is Andreas de Graaf gemeentesecretaris van de gemeente Voorschoten. De Graaf was sinds 1 januari 2018 al waarnemend gemeentesecretaris van Voorschoten. De gemeentesecretaris is, als eerste adviseur van het college, aanwezig bij de vergaderingen van burgemeester en wethouders. Hij zorgt samen met Werkorganisatie Duivenvoorde (WODV) voor de uitvoering van het beleid.

Sinds 2014 is hij werkzaam geweest in verschillende managementfuncties van Werkorganisatie Duivenvoorde (ambtelijke samenwerking van de gemeenten Voorschoten en Wassenaar). Eerder heeft hij als adviseur bij Hiemstra en de Vries voor verschillende gemeenten gewerkt en was hij zes jaar als management-lid bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) in dienst.

Advertentie

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×