(Foto: Emile van Aelst).

Inschrijving tweede editie Glibbertreel start over twee weken

Wie Leiden op een bijzondere en onvergetelijke manier wil ontdekken, kan zondag 23 september meedoen met de tweede editie van de GlibberTreel. Als je tenminste op tijd bent met inschrijven voor het bijzondere hardloopparcours dwars door en langs de mooiste plekken van de Leidse binnenstad. Vorig jaar sloot de inschrijving toen er 500 deelnemers waren aangemeld. Dit keer is er plek voor 750 deelnemers.

De Glibbertreel is vooral plezier maken en Leiden op een andere manier ontdekken. Tijden zijn onbelangrijk. “Je horloge laat je dus thuis”, is daarom het motto van de organiserende Leiden Road Runners Club. De Glibbertreel start en eindigt net als vorig jaar op de Burcht en voert vervolgens door de smalle straatjes van de binnenstad.

De inschrijving voor de tweede Glibbertreel start op 1 augustus. Deelname kost 6,50 euro. Naast deelnemers kan de organisatie ook nog wat vrijwillige handjes gebruiken. Mail hiervoor naar akemerink@ziggo.nl.

Leiden Sport glibbertreel


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×