De roeier van de Holland Acht voor vertrek. Van rechts naar links in het oranje Die Leythe roeiers Finn Florijn, Bart Roovers, Gert-Jan van Doorn. Op de voorgrond stuurman Björn Kwee. (Foto: Ed Maan).

WK onder 23 met vijf Leidse roeiers van start

Het WK roeien onder 23 gaat vandaag van start in het Poolse Poznan. Van de Leidse roeiverenigingen Die Leythe en Njord doen er vijf roeiers mee. Het toernooi duurt tot en met zondag en is live te volgen via worldrowing.com.

Mieke Wilms van Njord roeit vandaag om 17.30 uur al in de Vrouwen Dubbelvier. In de Holland Acht roeien Gert-Jan van Doorn, Finn Florijn en Bart Roovers van Die Leythe en Björn Kwee van Njord. Zij komen morgen om 12.15 uur voor het eerst in actie.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×