Foto: Pixabay.com

Een weekendje naar zee: 5 tips

Wij Nederlanders gaan allemaal maar al te graag even een weekendje naar zee. De meeste Leidenaren zullen wanneer ze een dagje naar zee gaan kiezen voor Katwijk aan Zee (dat ligt nu eenmaal lekker dichtbij), maar er zijn nog flink wat andere leuke alternatieven langs de kust. Daarnaast is er veel meer te beleven dan iedere keer weer datzelfde weekendje naar Katwijk aan Zee. Ga het avontuur aan, en maak dit weekendje naar zee even helemaal anders met deze tips.

  1. Bezoek een tof bungalowpark

Ga je met een grote groep op pad, en wil je gewoon even helemaal iets anders? Bezoek een van de geweldige bungalowparken aan de kust. Boek een mooie last minute Center Parcs vakantie in Zandvoort! Niet alleen bevind je jezelf in een ongelooflijk mooie omgeving aan zee, er is ook vanalles te beleven op het park. Je pakt de trein naar eindlocatie, en hoeft vervolgens nergens meer heen. Van avontuurlijk zwemmen tot amusement en vermaak: Center Parcs heeft het allemaal. Lekker eens een keer wat anders!

  1. Reis met het OV

Als student heb je gegarandeerd al een mooie korting op het openbaar vervoer in Nederland te pakken. Maak hier dan ook gebruik van! Ga je lekker weekendje naar zee, laat de auto dan gewoon staan. Niet alleen betekent dit dat iedereen gewoon ontspannen kan genieten van een drankje, je bespaart ook nog eens op de benzinekosten. Het OV heeft namelijk genoeg leuke aanbiedingen om een voordelig weekendje naar zee te gaan.

  1. Bezoek een van de populaire kustplaatsen

Ben je al ooit naar Renesse geweest? Zo niet, dan is het zeker tijd om dit eens te doen. Niet alleen zijn er tientallen leuke campings te vinden, het heeft ook nog eens een actief nachtleven. Niet alleen Renesse, maar ook plaatsen als Terschelling bieden vermaak voor jong en oud. Overdag lekker zwemmen (en misschien zelfs wat wildlife spotten), ‘s avonds genieten van een barbecue, en vervolgens ‘s nachts op pad om het nachtleven te ontdekken.

  1. Neem zoveel mogelijk zelf mee

Nu kun je natuurlijk iedere avond uit eten gaan, maar je kan ook gewoon zoveel mogelijk zelf meenemen. Doe je boodschappen vooraf en neem een barbecue mee om iedere dag gewoon lekker zelf te kunnen koken. Niet alleen erg leuk, maar ook nog eens een stuk voordeliger.

  1. Ga kamperen

Ben je al weken op zoek naar hotels maar kun je niets vinden dat bij je past? Ga dan gewoon lekker kamperen. Niet alleen maakt dit herinneringen voor de rest van je leven, het bespaart je ook nog eens veel geld én geeft je ongelooflijk veel vrijheid om te genieten!

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×