Vernieuwde 3 Octoberhal heeft nu ook crossfitruimte

De 3 Octoberhal aan de Smaragdlaan heeft de afgelopen maanden een opknapbeurt gehad. De verouderde hal staat op de nominatie om gesloopt te worden maar dat kan nog wel een aantal jaren duren. Voor de tussenliggende periode kreeg de hal een ‘metamorfose’ zoals de gemeente het noemt.

De horeca is opgeknapt en er heeft een kleine verbouwing plaatsgevonden. Naast twee squashbanen is er nu een crossfitruimte in de 3 Octoberhal. Deze wordt gebruikt door studenten van mboRijnland als onderdeel van hun studie.

De horeca is vanaf dit seizoen in handen van pachters Gertjan en Martijn die ook de verhuur van de squashbanen voor hun rekening nemen. “We hebben de kantine een opfrisbeurt gegeven en gezorgd voor het bijbehorende amusement, namelijk; een pooltafel, twee dartbanen, tafelvoetbal en twee videogames,”aldus de nieuwe exploitanten die op die manier ook een leuke buurtfunctie willen creëren.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×