(Foto's: Emile van Aelst, video: Chris de Waard).

Cultuurminister opent Leiden International Film Festival

Vrijdagavond is de 13e editie van het Leiden International Film Festival (LIFF) officieel geopend door minister Ingrid van Engelshoven van cultuur. De D66-bewindsvrouw sprak haar waardering uit voor het festival en maakte ook bekend geld beschikbaar te stellen voor dit soort projecten.

Het LIFF duurt nog tot en met 11 november. Op verschillende locaties worden films vertoond. Ook zijn er verschillende thematische festivalroutes. Dat het filmfestival populair is, blijkt wel uit het feit dat veel voorstellingen uitverkocht raken. Tip van de organisatie: kom vlak voor aanvang nog even langs bij de kassa. Vaak blijven er dan nog enkele kaartjes over.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×