(Foto: Reanne van Kleef).

Leidse burgemeester beantwoordt live vragen op Facebook

Hoofdagent Paul Boogaard van Politie Leiden Zuid gaat vanavond in zijn tweewekelijkse live vragenuurtje op Facebook op bezoek bij burgemeester Lenferink. Tussen 20.00 en 21.00 uur kan iedereen via de Facebookpagina vragen over veiligheid stellen aan de Leidse burgemeester en de hoofdagent.

Reanne van Kleef sprak met hoofdagent Paul Boogaard van Politie Leiden Zuid over het vragenuurtje.

Het vragenuurtje is ongeveer twee jaar geleden opgezet door Boogaard. “De politie wordt altijd gezien op het moment dat het niet uitkomt. We liggen in de bosjes te flitsen of zijn er bij een botsing. Ik merkte dat mensen behoefte hadden aan laagdrempelig contact. Met het vragenuurtje kunnen mensen vanuit hun luie stoel vragen stellen aan de politie.”

Regelmatig gaat Boogaard op bezoek bij partners van de politie. Vandaag is dat de burgemeester. In principe is de burgemeester bereidt antwoord te geven op alle vragen die hij kán beantwoorden, maar de afspraak is wel dat het voornamelijk over veiligheid gaat.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×