Brand in berging onder woningen aan Jan Evertsenlaan

1

Zaterdagmiddag is brand uitgebroken in een bergruimte onder een appartementencomplex aan de Jan Evertsenlaan in Voorschoten. Terwijl de brandweer het vuur bluste, hebben agenten voor de zekerheid de bovenliggende vier etages ontruimd. Er raakte niemand gewond, de oorzaak is nog niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

1 reactie

  1. Dat is dus mijn schuur. Alles is verbrand. Alles!
    Als het vuurwerk is geweest of expres brandstichting….. bedankt voor het in as leggen van mijn fotoalbums, poëzie albums, dagboeken ( vanaf mijn leeftijd schrijfvastdigheid), herinneringen qua schoolspullen van mijn kind en nog meer spullen dat hoog emotionele waarde had!!!! Bedankt! Wees trots en stoer! Maar karma bestaat!

Je bent nu offline