(Foto's: Regio15).

Politie zoekt getuigen van vernieling auto bij Sperwerhorst

Zondagavond is brand gesticht bij een auto die geparkeerd stond bij de Sperwerhorst ter hoogte van de Uilenhorstbrug in de Leidse Merenwijk. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat het voertuig helemaal uitbrandde, wel liep de auto de nodige schade op.

Volgens getuigen was vlak voordat de brand uitbrak een harde knal te horen. Omdat er een grote barst in de voorruit van de auto zat, gaat de brandweer er vanuit dat deze door vuurwerk is vernield. Ook zagen de getuigen twee personen wegrennen in de richting van het voetpad achter de Sperwerhorst. De verdachten waren volledig in het zwart gekleed en worden tussen de vijftien en twintig jaar oud geschat.

De politie is op zoek naar getuigen. Informatie doorgeven aan de politie is mogelijk via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×