Extra shows Jochem Myjer in Carré

Eind september ging de kaartverkoop van start voor een serie van 36 voorstellingen van de show ‘Adem in, Adem uit’ die de Leidse komiek Jochem Myjer vanaf deze maand geeft in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Enkele uren later waren alle 50.000 kaarten verkocht en bleven vele fans teleurgesteld achter. Die krijgen nu toch nog een kans op zo’n begerenswaardige plek in het statige theater tijdens één van de vijftien extra voorstellingen die Myjer vandaag heeft aangekondigd.

“Ik heb toch besloten om nog heel even door te gaan voor de mensen die graag willen komen en nog geen kaartjes hebben en deze show nog willen zien”, laat Myjer vandaag weten. In totaal staat de Leidenaar dan 51 keer op het podium in Carré. Zelf noemt hij dat een absurde jongensdroom.

Informatie over de start van de verkoop van de kaarten voor de serie extra voorstellingen wordt binnenkort bekend gemaakt. De voorstellingen worden eind dit jaar gehouden. De voorstellingen zijn tussen september en november.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×