(Foto's: Regio15).

Flinke 'buit' bij controle door politie en belastingdienst: 40.000 euro en zes auto's

Bij een grootst opgezette verkeerscontrole op de parkeerplaats van het McDonalds restaurant aan de Persant Snoepweg in Leiderdorp hebben politie en belastingdienst vrijdagavond voor ruim 40.000 euro aan openstaande boetes geïnd. In een auto werden een mes en wat softdrugs gevonden, die werden in beslag genomen, evenals zes auto’s.

In de directe omgeving waren zogeheten ANPR-camera’s opgesteld die automatisch de kentekens van passerende auto’s scannen en controleren. Bij een ‘hit’ werden de auto’s door motorrijders naar het parkeerterrein gedirigeerd.

Bij de rotonde op de Persant Snoepweg werden automobilisten door een alcoholfuik geleid waar ze moesten blazen. Mensen die een P van passeren bliezen, kregen van veilig verkeer Nederland een BOB-sleutelhanger.

Naast auto’s werden ook scooters en brommers gecontroleerd. Ze werden onder meer onderworpen aan een rollerbanktest.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×