Rokende auto op parkeerterrein Lugdunum

9

De brandweer werd vanmorgen gewaarschuwd omdat op het parkeerterrein van Lugdunum aan de Oegstgeesterweg een auto in brand zou staan. De brandweer heeft de autosleutels bij de eigenaar opgehaald, zodat ze de motorkap konden openen. Er bleek geen brand te zijn maar een leiding van het koelsysteem bleek te zijn gesmolten. De motor van de geparkeerde auto was vanzelf aangegaan, waardoor de motor oververhit raakte.

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

9 reacties

 1. Ank Overduin-Snippe

  Hallo 112 Sleutelstad ik weet dat mijn berichtje niet met bovestaand bericht te maken heeft maar als ik een bericht van jullie(en andere voor mij belangrijke site’s ) wil openen dan zie ik het volgende verschijnen ………………………
  Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar
  De door jou gevolgde link kan zijn verlopen of de pagina is wellicht alleen zichtbaar voor een doelgroep waarin jij niet bent opgenomen.
  Terug naar de vorige pagina · Naar nieuwsoverzicht · Ga naar ons Helpcentrum…
  E.e.a heb ik ook al als klacht neergelegd bij Facebook zelf, maar er wordt niets aan gedaan, door hen. Kunt u mij helpen zodat al mijn site’s en vrienden weer normaal bereikbaar worden voor mij ???

Je bent nu offline