Opvarende partyboot met hoofd tegen brug

29

Op de Witte Singel in Leiden is een van de opvarenden van een partyboot gewond geraakt toen deze niet voldoende bukte bij de Vreewijkbrug. De man botste met het hoofd  tegen de brug en is gewond afgevoerd per ambulance. Veel Leidse bruggen zijn zo laag dat je moet bukken bij het onderdoor varen. Twee weken geleden vond al een soortgelijk ongeval plaats.

Delen
heropening sligro Leiden

29 reacties

    • Hoezo honden van de Beestenmarkt?? ben je wel lekker in je eigen bovenkamer? Wat is dat voor een opmerking. De “Honden” van de beestenmarkt blaffen zelfs tegen hun klanten zodat zij op tijd gaan zitten. Dit was gewoon een ZWART vaarder met veel bier aan boord!!! P.S. degene die zulke opmerkingen maakt is zelf heel erg honds.

  1. Hoezo honden van de Beestenmarkt?? ben je wel lekker in je eigen bovenkamer? Wat is dat voor een opmerking. De “Honden” van de beestenmarkt blaffen zelfs tegen hun klanten zodat zij op tijd gaan zitten. Dit was gewoon een ZWART vaarder met veel bier aan boord!!! P.S. degene die zulke opmerkingen maakt is zelf heel erg honds.

Je bent nu offline