(Foto's: Regio15).

Brandweerman licht gewond bij grote brand in loods Akerboom Yacht Equipment

Tijdens het bestrijden van een grote brand in een loods van Akerboom Yacht Equipment is afgelopen nacht een brandweer man licht gewond geraakt. Even na 1.30 uur werd gezien dat rookpluimen opstegen uit het dak van de scheepsbouwer aan de Hoge Morsweg. Daarop kwamen de hulpdiensten in grote getale ter plaatse. De brand werd door manschappen van drie verschillende korpsen bestreden. Ook burgemeester Lenferink werd uit zijn bed gebeld.

Rond 2.30 uur viel er tijdens het blussen iets naar beneden. Waarschijnlijk een stuk losgekomen beton. Een brandweerman werd daardoor geschampt en is in de ambulance behandeld.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×