(Foto's 112 Sleutelstad).

Brandweer redt paard uit moddersloot in Zoeterwoude

De brandweer heeft in een weiland langs de Dr. Kortmannstraat in Zoeterwoude een paard uit een moddersloot getakeld. De politie waarschuwde de eigenaar vanmorgen rond 8.00 uur dat het paard vast zat. Toen pogingen om het dier uit de modder te krijgen mislukten, werd de brandweer ingeschakeld.

Met de nodige moeite lukte het de brandweer om het uitgeputte paard met behulp van een takel uit de modder te trekken. Een dierenarts werd vervolgens ook opgeroepen om het paard te onderzoeken. Na het modderige klusje, werden de betrokken brandweerlieden schoongespoten met een brandslang.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×