(Foto's: PR).

IVN Leidse regio organiseert weer Zee-evenement

Voor het derde jaar op rij organiseren de vrijwilligers van het IVN Leidse regio eind deze maand het Zee-evenement in Katwijk. In samenwerking met Naturalis, het Natuurcentrum Katwijk en strandtent Het Strand wordt een gratis middag georganiseerd waar iedereen kan komen kijken wat er zoal leeft in de Noordzee en aanspoelt op het strand. Er zijn kraampjes met strandvondsten en stands van Naturalis, Jutters Katwijk en IVN Leiden.

“Het is een erg leuke besteding voor gezinnen met kinderen en iedereen die geïnteresseerd is in de zee,” zegt Sonja Meijer van de IVN Strandgroep. Bezoekers kunnen meedoen aan allerlei activiteiten. Zeevissen en -slakken bekijken en aanraken, mee op een van de strand-excursies, garnalen vissen, een tuintje maken van strandvondsten of samen met Jutters Katwijk werken aan een schoon strand. Ook is er een speurtocht en kunnen kinderen knutselen met schelpen. Alles strandvondsten kunnen bij de stand van Naturalis worden gedetermineerd.

Het Zee-evenement wordt gehouden op zaterdag 27 juli tussen 13.00 uur en 16.00 uur en wordt geopend door de Katwijkse wethouder Jacco Knape.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×