Gemeente Leiden zoekt bijzondere daken

7

De gemeente Leiden is op zoek naar bijzondere Leidse daken om als voorbeeld te dienen voor het ‘Jaar van het Dak’ dat in 2020 plaats vindt. De Leidse daken zijn een groot onbenut landschap en in 2020 moet daar meer gebruik van gemaakt gaan worden.

Mensen met bijvoorbeeld zonnepanelen, een terras of een groene oase op hun dak kunnen hun mooiste foto voor 31 augustus opsturen en maken daarmee kans op een bezoek aan de toren van het stadhuis met uitzicht over de daken in de stad en een lunch voor twee op het dak van PLNT Leiden. Spelregels en voorwaarden zijn te vinden op www.leiden.nl/dak.

Delen

7 reacties

  1. In Berlijn zijn nogal wat horecagelegenheden met grote en spectaculaire dakterrassen, bijvoorbeeld Deck5 (Prenzlauer Berg) en het prettige Berlijns-chaotische Klunkerkranich (Neukölln). Maar er zijn veel meer.
    Misschien iets voor de volgende dienstreis of innovatieverkenning? 😉

Je bent nu offline