Politie zoekt getuige van aanrijding agent

Een agent van de politie in Leiden is afgelopen nacht in de Pelikaanstraat gewond geraakt aan zijn been toen hij werd aangereden door een scooterrijder. De scooter reed zonder vaart te minderen door en de politie is naar hem op zoek. Ook wil de politie graag in contact komen met de scooterrijder die op het moment van de aanrijding door de betreffende agent werd gecontroleerd.

Rond 3.35 uur controleerde de agent bij de bushalte tegenover de Pelikaanhof een scooterrijder. Tijdens die controle zag de agent vanaf de Hooigracht een andere scooter aan komen rijden. Omdat de agent ook die bestuurder wilde controleren gaf hij hem een stopteken. De bestuurder trok zich daar niets van aan en reed zonder snelheid te minderen door. De agent kon niet meer op tijd wegspringen en werd geraakt door de bestuurder die er vandoor ging in de richting van de Langegracht.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder die als eerste werd gecontroleerd door de agent, omdat deze getuige is geweest van de aanrijding. Deze persoon wordt verzocht zich te melden via 0900-8844 of gewoon door even langs komen op het politiebureau aan de Langegracht. Het zaaknummer is 2019236409.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×