Politie zoekt getuige van aanrijding agent

10

Een agent van de politie in Leiden is afgelopen nacht in de Pelikaanstraat gewond geraakt aan zijn been toen hij werd aangereden door een scooterrijder. De scooter reed zonder vaart te minderen door en de politie is naar hem op zoek. Ook wil de politie graag in contact komen met de scooterrijder die op het moment van de aanrijding door de betreffende agent werd gecontroleerd.

Rond 3.35 uur controleerde de agent bij de bushalte tegenover de Pelikaanhof een scooterrijder. Tijdens die controle zag de agent vanaf de Hooigracht een andere scooter aan komen rijden. Omdat de agent ook die bestuurder wilde controleren gaf hij hem een stopteken. De bestuurder trok zich daar niets van aan en reed zonder snelheid te minderen door. De agent kon niet meer op tijd wegspringen en werd geraakt door de bestuurder die er vandoor ging in de richting van de Langegracht.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder die als eerste werd gecontroleerd door de agent, omdat deze getuige is geweest van de aanrijding. Deze persoon wordt verzocht zich te melden via 0900-8844 of gewoon door even langs komen op het politiebureau aan de Langegracht. Het zaaknummer is 2019236409.

Delen

10 reacties

  • Haha ik vind het knap dat de politie wel onderzoek naar zichzelf doet en verder niks uitvoert.
   Politie van de langegracht staan bekend om hun kapsone, je wordt letterlijk uitgelachen voor de Bali als je aangifte komt doen of iets dergelijks.
   GOED GEDAAN!

   • Ja maar die agent is wel dom om voor een scooter te gaan staan ’s nachts ik zal ook door rijden je weet niet welke gek voor je gaat staan. Hoop jij een keer Yvette dan zal ik ook door rijden en niet stoppen

 1. Dat zijn nou de asooos van de maatschappij .
  Heel fijn dat er mensen zijn , die zich voor de maatschappij willen inzetten.
  Ik ben blij dat mijn zoon , een ander beroep heeft.
  Als Partner of kind is het toch altijd weer fijn , als ze heel thuis komen, dat is altijd maar afwachten
  Je hebt tegenwoordig zo veel gestoorde mensen en asoos rond lopen overal.
  Bedankt AGENT, dat je er ook voor mij bent.
  Beterschap

Je bent nu offline