Rrrollend Live wisselt na datum ook van Barry

Het festival Rrrollend Live in Park Matilo dat op 21 september wordt gehouden, heeft de definitieve line-up gepresenteerd. Naast een andere datum, het zou eerst afgelopen weekeinde plaatsvinden, verschijnt er ook een andere Barry op het podium. Barry Hay’s Flying V Formation heeft op 21 september andere verplichtingen en komt daardoor niet naar Rrrollend Live. “Zéér spijtig, want Barry & de band keken erg uit om in Leiden op te treden,” meldt de Hagenaar op Facebook.

De organisatie van Rrrollend Live heeft inmiddels een andere Barry gecontracteerd. Barry Badpak komt optreden en ook Wesley Klein is aan de line-up toegevoegd. Die bestaat verder uit Glennis Grace, Tino Martin, Hans Dulfer, Sazz Leonore, Gerard Ekdom, Jewelste en ROOG.

Kaarten voor Rrrollend Live zijn verkrijgbaar vanaf 24,50 euro. Mensen die een kaartje hadden gekocht voor de oude datum, kunnen het omzetten naar 21 september. Kinderen tot 12 jaar betalen 7,50 euro.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×