Rrrollend Live wisselt na datum ook van Barry

8

Het festival Rrrollend Live in Park Matilo dat op 21 september wordt gehouden, heeft de definitieve line-up gepresenteerd. Naast een andere datum, het zou eerst afgelopen weekeinde plaatsvinden, verschijnt er ook een andere Barry op het podium. Barry Hay’s Flying V Formation heeft op 21 september andere verplichtingen en komt daardoor niet naar Rrrollend Live. “Zéér spijtig, want Barry & de band keken erg uit om in Leiden op te treden,” meldt de Hagenaar op Facebook.

De organisatie van Rrrollend Live heeft inmiddels een andere Barry gecontracteerd. Barry Badpak komt optreden en ook Wesley Klein is aan de line-up toegevoegd. Die bestaat verder uit Glennis Grace, Tino Martin, Hans Dulfer, Sazz Leonore, Gerard Ekdom, Jewelste en ROOG.

Kaarten voor Rrrollend Live zijn verkrijgbaar vanaf 24,50 euro. Mensen die een kaartje hadden gekocht voor de oude datum, kunnen het omzetten naar 21 september. Kinderen tot 12 jaar betalen 7,50 euro.

Delen

8 reacties

  1. En kan je je geld ook terug krijgen, ik ging juist voor Barry Hay. Wat een afgang om dan met Barry Badpak te komen.
    Overigens niets verkeerd aan die man, maar wel even van een heel ander kaliber.

  2. Wat een gejank weer over dat dit evenement te duur is; voor zo’n line-up als deze, betaal je vaak al €40,- a €50,- en dus t dubbele, maar krijg je er nog niet eens een drankje of hapje bij… Dus ga nou niet lopen mekkeren dat t te duur is, want dan ben je pas echt in en in triest…

    • € 27,50 per persoon, dus voor mij en mijn vrouw € 55,- De prizjen van rrrollend stijgen ook de pan uit. Laatste keer € 3.80 voor een biertje, en € 5,50 voor een patatje.
      Kortom met z’n tweeën zit je zo op de € 100,- en dat voor Barry Badpak en Wesley Klein…..wat een arremoede….

  3. Echt niet leuk meer die prijzen en aan de drank ben je ook een vermogen kwijt…. Heel jammer….

Je bent nu offline