Twee Leidse medailles op eerste finaledag WK roeien

Twee boten met daarin Leidse roeiers hebben vandaag medailles gehaald op het WK roeien. Annika van der Meer van Njord werd tweede in de paraskiff en Ward van Zeijl en Bart Lukkes van Asopos de Vliet wonnen een bronzen medaille in de lichte mannen dubbelvier. De finales die vandaag geroeid werden waren van de niet-Olympische nummers.

Nog vier Leidenaren op medaillejacht
Het WK duurt nog tot en met zondag en vier Leidenaren komen nog in actie in A-finales. Dat zijn Njord-roeiers Stef Broenink (skiff), Nicole Beukers (vrouwen dubbelvier) en Annika van de Meer (paramixed dubbeltwee) en Karolien Florijn (vrouwen vierzonder) van Die Leythe.

Boudewijn Röell (Asopos) en Mieke Wilms (Njord) strijden niet meer mee om de medailles.

Leiden Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×