Cultuurfabriek Voorschoten organiseert kindercircus

De Cultuurfabriek Voorschoten organiseert op zaterdag 14 september een cultuurmarkt tijdens het Weekend van Voorschoten. Vanaf 11.00 uur is er op het Kinderplein van alles te doen en dit jaar trekt voor het eerst de Rariteiten Kindercircus Karavaan door het centrum.

De Karavaan is een interactief theater voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Kinderen kunnen verkleed naar het Kinderplein (Treubplein) komen. Daar vertrekt de Karavaan om 12.30 uur. Vaders en moeders zijn ook welkom.

Tijdens de cultuurmarkt zijn er diverse activiteiten zoals muziekworkshops, schminken, verven, gewichtheffen, hoepelen, en nog veel meer. Daarnaast is er ook een prijs te winnen voor het mooiste circuspak.

De Circuskaravaan gaat via de Schoolstraat (Dorpskerk en Hudson) naar de Voorstraat (dorpspomp) met als eindpunt weer het Treubplein, waar die rond 13.45 uur aankomt.  Voor alle deelnemers is er een kleine verrassing.

Optocht van alle tijden

Organisatoren Giselle Joosten en Heléne Kok vertellen wat hen geïnspireerd heeft om de Karavaan te organiseren:”Dans en theater zijn podiumkunsten die mensen laten verwonderen, die prikkelen tot nadenken, die mensen in beweging zetten, zowel fysiek als mentaal, en die zorgen voor verbinding tussen mensen; zowel de mensen die zelf dansen en toneelspelen als het publiek. Een ‘Circuskaravaan’ is een optocht van alle tijden, dansant en theatraal, met beweging, dans en korte acts, dynamisch. Samen met elkaar en voor elkaar.”

Cultuur Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×