De Goede Herderkerk is beter bekend als Meerburgkerk. (Foto: gemeente Zoeterwoude).

Stilteconcert in Zoeterwoude

De band Mensenkinderen zoekt op zaterdag 5 oktober de verstilling op in de Goede Herderkerk (Hoge Rijndijk 18 in Zoeterwoude). Omlijst met een prachtig decor worden bezoekers van het concert, dat om 20.00 uur begint, meegenomen in muzikale onthaasting.

“De avond heeft een meditatief karakter waar rust en stilte centraal staan, om op adem te komen met teksten die inspireren en troosten”, aldus Bas van Nienes, zanger en liedjesschrijver van de band Mensenkinderen. Het “Liedboek der mensenkinderen” is een project om gezangen uit Het Liedboek der Kerken op een nieuwe manier onder de aandacht te brengen. Van Nienes heeft de teksten hiervoor opnieuw op muziek gezet.

Vorig jaar bracht Mensenkinderen het tweede gedeelte van deze serie “Wij leven van de wind” uit. Dit album werd zeer goed ontvangen en kreeg onder andere aandacht in de EO Visie, Nederlands Dagblad, op Groot Nieuws Radio en Radio 1.

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar of te reserveren via trueticket.nl.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×